Cosmetica

Joyce-zon beschikt over een uitgebreid assortiment zonnecosmetica.logo transWij adviseren U graag over de positieve resultaten van het gebruik hiervan onder de zonnebank. Met goede crème kan je soms tot 30% meer resultaat bereiken. Wij werken exclusief met de merken Australian Gold en Devoted Creations.

In het kort een paar redenen om tijdens je zonnesessie gebruik te maken van zonnecosmetica:

 

  • Beter direct resultaat.
  • Uw vochtgehalte van de huid blijft op peil. 
  • Uw bruine kleur blijft langer behouden.
  • Uw bruiningsresultaat verbetert met 40%.

 

aust

Indien U gebruik maakt van onze zonnecosmetica kunt U Uw fles bij ons laten staan ter voorkoming dat U het vergeet mee te nemen naar onze studio, om te zonnen.

Indien U gebruik maakt van zonnecosmetica en de adviezen opvolgt, bent U verzekert van een gezonde, verantwoorde kleur die ook langer bActive Imageehouden blijft.

Bovendien is hydratatie van de huid gewenst om het vocht gehalte op peil te houden. Er ontstaan daardoor minder rimpeltjes en lijntjes en voelt de huid soepel en zacht aan. Bovendien wordt door een gezonde huid sneller melanine aangemaakt onder invloed van uv licht, wat Uw resultaat aanzienlijk bevordert. Wij adviseren U graag welk product het beste bij U past.

Voor het bruiningsresultaat is het beter om alle make-up van Uw huid te verwijderen, en doe alle sieraden af.Gebruik geen zonnebrand met een factor(SPF) tijdens het zonnen, omdat deze het bruinen negatief beïnvloed, maar gebruik cosmetica speciaal voor onder de zonnebank. Bij joyce-zon kun je diverse cosmetica verkrijgen speciaal voor Uw type huid om te verzorgen en te stimuleren. Een kwalitatief goede crème kan tot 30% beter resultaat geven. Uw huid heeft voor en na het zonnen verzorging nodig. Gebruik dan ook zonnecosmetica speciaal voor onder de zonnebank , omdat die speciale werkzame bestanddelen bevatten.

Cosmetica lijn Devoted Creations !!! 
Deze flessen zijn zorgvuldig ontworpen en elk ingrediënt heeft zijn eigen bewezen nut.
De hele lijn heeft goede ingrediënten zoals Strivitan, Matrixyl ( anti anging en firming) dit samen met de bijzondere oliën maakt deze lijn een top produkt.

Wij kunnen U adviseren welk geschikt produkt bij uw huidtype past.
Zowel voor een acnehuid, gevoelige huid, droge huid, vette huid, alle huidtypen.